Prach

Prach

Anotace: jsi

Sbírka: Variace

Zaprášený kamna

nejsou tak vtipný

jak se mohlo zdát

protože ať dělám co dělám

furt na nich ten prach bude

a na koberci

jakbysmet

což je o nervy ještě víc

než kočka na rozpálené plechové střeše

která by mimochodem

taky potřebovala vycídit

 

Nevim kde se to v těch lidech bere

ale vztah k uklízení nezlepšíte

kdybyste leštili podlahy

a rolovali koberce

ostošest

 

Že hlouposti?

Vím

Ale kdo jiný

má pojmenovat problém

než ten

koho se nejvíc týká

zrající ovoce

na míse s ovocem

v prachu

 

Autor Ori Eremos, 07.06.2012
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce prachovku...

07.06.2012 22:08:43 | enigman

Lepsi je odstehovat se na mesic.tam prach useda velmi pomalu a da se sbirat primo ze vzduchu sitkou na motyly ST.

07.06.2012 12:03:19 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí