~Červená se

~Červená se

Anotace: ..co asi..třešně,tváře,jahody i mák..

~~~~~

Co se červená?

************

Na balkoně v truhlíku

jahody mi zrají

snad se trochu nestydí

že se červenají.

 

I ty první třešně

by se červenaly

jen kdyby je kluci

hned bledé netrhali.

 

Není červená jako červená

takový mák

z červené za chvíli

nic nemá.

 

Červená je taky růže

a kapička krve

to když trn z té rudé růže

bodne si do kůže.

 

Červená,červená...

~~~~~ 


---

Autor Květka Š., 07.06.2012
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Helena Lovecká, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za červené plody. ST.

07.06.2012 22:28:31 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí