O skrytém koloběhu

O skrytém koloběhu

Anotace: ... zapomínání a rozpomínání ...

Sbírka: Vhledy

Z posledních krůpějí nočního vesmíru
šitého mě i tobě
dnes
na míru
z podnosu

pod nosu
tvých mých krásných skic

které viděla jsem
i já
o to víc
že jsem chtěla
spatřit nový svět

snový

snovačský
v pavoučích sítích
na našich vysněných kvítích
co kvetou stále stejně
v astrálním světě

jako
po odvetě
vetě
veď mě
k sobě
milé robě
které chce se přeze mě zrodit
háv neznalosti shodit
ale až v dospělé panice ...

ó, já už jsem v mamince

za chvíli to zapomeneš
a tvé žití bude přítěž ...

po čase si
však
začneš vzpomínat
začneš hořet
začneš plát

světu štěstí a lásku ukazovat
nemluvit je
žít

teď však ještě v kápi
..krůpěj ranní rosy..

tápej

kdo
skutečně jsi ...
Autor Helena Lovecká, 08.06.2012
Přečteno 481x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, Psavec, enigman, Avola, Gabrielle, střelkyně1, Radhuza, Manni3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš od Psavce supráka.

13.06.2012 00:34:59 | Psavec

ten kdo servíruje...

11.06.2012 15:30:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí