~P~O~~D~E~Š~T~I~

~P~O~~D~E~Š~T~I~

Anotace: Sice starší ale teď se hodí...

 

~~~~~~~~~~

 Po deštivé noci

 se ráno celé do mlhy zahalí

 ty stromy naproti,

 lavičky v parku

 těžko bychom hledali,

 slunce je ještě v peřinách?

 Asi mu nastavím budíka

 rozezním kostelní zvon…

 mlžná peřina se ztrácí

 slunce se odkopalo?Ano,tak.

 Hned je všude živo a shon.

 

Stromy se protáhnou,asi cvičí

 ale ne,

 to jen vítr v listí fičí.

 Pak slunce vyžene

 na pastvu svoje beránky,

 večer je zažene za červánky.

 A vítr?Co ten dělá?

 Ten mokré mraky hledá?

 Ne,jen pomáhá slunci zahnat

 do ohrádky

 ty nebeské beránky zpátky.

~~~

 A žádné třesky,plesky,

 hromy,bklesky

 zase bude

 ~CH~V~Í~L~I~~H~E~Z~K~Y~

 

 ~*~*~

 

Autor Květka Š., 08.06.2012
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, střelkyně1, labuť, Helena Lovecká, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po dešti je krásně, snad to Medard nepřežene, ST.

10.06.2012 00:41:35 | Psavec

po dešti je nejkrásněji...já to vím...:)

09.06.2012 22:35:57 | střelkyně1

Dekuji za krasnou predpoved.. :))

08.06.2012 22:58:38 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí