Cirkus SVĚT

Cirkus SVĚT

V manéži co má naše jména...
je neprolomená stěna
i v každém našem kroku
poznáme silu roků
utíkej dokud je čas
je pozdě si hrát
neslyšně běží čas
ten zná,co má se stát
jen okamžik z nedopsaných vět
bláznivý
marnivý
CIRKUS SVĚT.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.06.2012
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Helena Lovecká, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí