Šachy

Šachy

Anotace: Člověk by nevěřil jak plodná dokáže být hodina Biologie a plná hlava myšlenek

Rozdané figurky
Černobílý svět
Bitva o štěstí
Není cesty zpět

Po prvním tahu
Pohyb kupředu
Nebo cesta zpět
Kdo to ví
Není nutno vět
Neodpoví

Postaven k partii
Neumějíc hrát
Přeposlán k Pýthii
Jež mi bude lhát

O mých snech
Ve kterých přec
Neoznámen s pravidly
Odehrávám tahy
Ať se hnu kamkoliv
Octnu se opět tady

Bojuji s životem
O každou figurku
Šílené útoky
Bezhlavě kupředu

Přes veliké ztráty
Ani krok zpátky
Ženu se
Každou vteřinou dál
Nezastavím
Dokud nepadne král
Autor Rejpálek, 12.06.2012
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: synanceia, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí