Tanec stínů

Tanec stínů

Anotace: Pozdní večer, báječný výhled na svět a skvělá inspirace.

Ležící, usínající
Udržován v temných myšlenkách
Dým z mé hlavy kouřící
Určuje, že ještě jsem živ, zdráv

Klimbající hlava
Údery sousedů
Tikot budíku
Ticho okolí

Rozsvícená lampička
Tisíce myšlenek
Přitom žádná
Svět už usíná

Něco bylo, už dávno není
Co se stalo, ďábel odmění
Povězte kde jste lidé bez skrupulí
Nebe nepřijde, jen rozednění
Autor Rejpálek, 12.06.2012
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí