Krásných veršu

Krásných veršu

krásných veršů
mám plnou hlavu
v tom tajemném stavu...
pořád se ale ve mně chytají
kolem si létají...
nově se na papír rvou
pochytám je do myšlenek...
krasně je utvořím
abych je zařadil
do básní...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.06.2012
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí