VEZU TI Z INDIE...

VEZU TI Z INDIE...

Anotace: k neproclení.

VEZU TI Z INDIE...
*******************

Vezu ti z Indie tři pera ptačí

Přeletět pomohou Arabské moře

Dnes už se neptám, víš, jestli to stačí

Raději budu žít, než touhou shořet

*

Vezu ti z Ásamu čajový lístek

z keře na samém okraji sněhu

Myslel jsem na tebe v tom samém místě

matko všech zajatých vojenských zběhů

*

Vezu ti svítání v jedné z mých halen

sebrané z vrcholků Himálaje

Rudé je, bez ptaní vezmi ho Ale

v nepravých rukou rychle prý taje

*

Vezu ti také stopy v písku

tygří, ze srdce Sundarbanu

K nim jen pár veršů do notýsku

co šeptal Sádhu do turbanu

*

V inkoustech Nirvánu vezu ti ještě

abys ji měla nadosah

Světélko Sucho v provazech deště

pro tebe mám z cest po kapsách...

***
Autor Skywalker, 15.06.2012
Přečteno 331x
Tipy 23
Poslední tipující: Frr, Kyška, Jan Voralberg, šuměnka, enigman, tato22, trhla.marketka, Noc17, Kett, Tomikk, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

OPOJNÁ******ST* :-D*

11.02.2019 23:25:30 | Frr

tygra z Monpráčenu...

18.06.2012 10:11:07 | enigman

Opravdu jsi přije z Indie?

15.06.2012 17:52:51 | Lilien

..no když to tak spočítám..už jsi doma nějakej ten pátek a já z toho zatím nic neviděla...asi to sežral krokouš :D...hezký víkend piráte :)..a St

15.06.2012 15:09:13 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí