Jako tvrdé "Y"

Jako tvrdé "Y"

Anotace: To kdysi psala máma...

 

,,,,,,,,,,,

Ypsilon

-------------

Ve škole se naučíme

bez chybičky psát

a písmenka "i" a "y"

jak své boty znát.

~~~~~~

Ypsilon má tvrdou hlavu

stará se nám o zábavu,

kde se píše tvrdé "y"

to snad jenom Yetty ví.

Tvrdých "y" jsou plné mraky

ryby,raky,

po h,ch,k,r,d,t,n taky,taky.

~~~~~~

Já jsem přece YPSILON

ví to holka,kluk i slon?

Tvrdé "y" se vytahuje

o chyby si koleduje...

~~~~~~*

Ách jo,

ten pravopis

,,,,,,,,,,,

Autor Doradan, 16.06.2012
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., sestra-konec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A už se to blíží zase...

26.08.2013 18:17:37 | Linzerka

pěkné hraní,
na ypsilon,

02.12.2012 15:11:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí