Jak se zpět vrátit

Jak se zpět vrátit

Anotace: Nerýmuje se to, no ale...

Usínat se smutkem mnohem temnějším
Než životní prohra nad výhrou
Je jako být v životě sám
Nemít naději vlídnou
Naději vlídnou

Stál jsem ve tmě
Věčně bloudil a znal jen stín
Štěstí se zdálo prázdné
V šedých ulicích
Ztrácím jistoty zrádné

Opona se spouští, končí trýznivá hra
Otázkou bývá, jak se zpět vrátit

Někdy ztrácí smysl snažit se stále žít v snech
Každý sen jednou skončí
Ten můj nemá cíl
Je jen pohádkou ze lží

Prý jsem známý svojí velkorysostí
To se dá těžko popřít
Je však snazší dávat
Lásku než pravdu

Prát se s temnotou
Prchat před zlobou
Hledat úkryt před vědomím
Že jsi prohrála souboj a bojíš se žít
Zjistíš, že jsi našla východ ze
Svého dómu hrůzy
Ale nemáš kam jít

Bude lepší vrátit se sám
Tam, kde se znám

Opona se spouští, končí trýznivá hra
Já byl tou hrou
Zbořil most
Ne, ne...
Autor Christel, 25.02.2005
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí