schizofrenie

schizofrenie

Anotace: nic moc, spíš nic než moc

Křičím o pomoc ale stejně ji nikdy nepřijmu
ztratila jsem se někde sama v sobě
Bojím se
Jak kdybych byla dvakrát,
toužím po něčem ale když to mám na dosahu tak uteču.
Schizofrenie v pokročilém stádiu.
Blázinec a klec, jediné útočiště
Vypnout mozek a bylo by to fajn
Autor polibek.smrti, 24.06.2012
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Trystan ap Tallwch, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí