Jak důležité je míti filipa

Jak důležité je míti filipa

Anotace: po opravdu dlouhé době něco poetického, snad... poprvé prosté rýmu...

jak moc důležité je míti Filipa?
jak moc důležité je žít?
či přežívat..
předpůlnoční seance
nad napůl dokouřenou cigaretou
a polovinou zvětralého piva
jen prázdé myšlenky
o bytí či nebití...
jak moc se cení lidská originalita?
když člověk zjistí
že lidé nejsou sněhové vločky?
spousta toho samého
jen v jiném obalu...
Autor Lady Contemptible, 25.06.2012
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Poeticka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí