Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Kdyby jste měli nápad na název tak pište. Mě osobně nic nenapadá.

Opuchlá víčka

Už ani nepočítám

Hrnky kafe, jež padly

Za mou záchranu

 

Vzdávám jim hold

Dalším vypitým hrnkem

Nalada pořád není

Co když... Co když nikdy nebude?

 

Paranoia přicházejicího včerejška

Rozmazává mé stíny na Slunci

Zůstala tu mírumilovná vendeta

A my dva zamilovaní milenci

 

Bolavé tělo

Rany bičem se nesčítají

Oplakávali jsme piláta

Když ho andělé do pekel nesli

 

Prosím tě vydrž

Věčné světlo pod povrchem

Zastíněné lidskou ješitností

Jež nechá černému svědomí spát...

 

Naděje odcházejícího zítřka

Zostřuje moji siluetu na Zemi

Zůstala tu mírumilovná vendeta

A my dva zamilovaní milenci.

Autor Rejpálek, 26.06.2012
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to už se mi četlo hezky, přestože tam byl anděl. Já je nemusím,ale to je můj problém:-).

26.06.2012 12:09:23 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí