Chci zapomenout

Chci zapomenout

Anotace: jedna depkařská

Chci aby písky času odnesli minulost,
aby se zřítil s ní most.
Chci upadnout v zapomění,
být sám,kde nikdo není.
Chci se vypařit z povrchu zemského,
vytratit se z každého srdce lidského.

Zapomeňte,že dýchám,že žiju,že jsem,
nehledejte mě,stejně nevíte kde jsem.
Zapomeňte,že jsem byl,že jsem žil,
člověk uvnitř pořád hnil.
Zapomeňte,že vedle vás budu
abych dělal křena,zahnal nudu.

!!!!NEČEKEJTE NA MĚ!!!
Autor Jacob P. Verlaine, 27.06.2012
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí