Tak sama

Tak sama

Anotace: Je mi tu smutno s těmi lidmi, je mi tu smutno bez tebe.

Tak sama,
jak sama jenom můžu být
na vrcholu hory
s balkonem a vyhlídkou na řeku
-jistěže za příplatek.

Tak sama,
jak sama jenom můžu být.
Pár psích chlupů vedle mě ještě dýchá,
ale hřeje už míň.

Tak sama,
jak sama jenom můžu být.
Dech mého menšího polojá
je pomalejší.
To dělá spánek.

Tak sama,
jak sama jenom můžu být.
Ukradla mi tě jiná,
rozehřála tě do běla
a nedala nám na vybranou.

Tak sama,
jak sama jenom můžu být.
Tvoje vůně
zůstala na parapetu.
Na tu dálku ji necítím.

Nebo na to jen
nemám nos.
Autor Descardea, 06.07.2012
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, tato22, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí