Pro ty lidi, kteří..

Pro ty lidi, kteří..

Anotace: New York I Love You, But You´re Bringing Me Down

Skončil jsem

Už žádné

Debaty v hořícím autě o tom,
zda tam máme zůstat
Rozvláčné alkoholové večery
kde zjišťujeme, že už to nezvládáme
Noci, kdy je všechno mezi našemi zdmi
tak špatně..
Nekonečné naštvané zklamání,
kdy se nikdy nemůžu dotknout jiného člověka
Moje hlava, přetékající heroinem,
který jsem vzal z těl mrtvých dívek

Přiznávám,zabil jsem je, ale přece ...
Vraždy nejsou tak výhodné

Ale básně taktéž ne.
Autor Kávový Poutník, 08.07.2012
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: myší královna, Romana Šamanka Ladyloba, Helena Buchtová, Kropydlína Škopounová, RešHeNúnHe, Nikotin
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správné ve správnou dobu jako vše od tebe

27.07.2012 23:18:35 | CCGREE

Odvážné.

27.07.2012 23:10:07 | myší královna

Už žádné vybízejícím kdy zase

08.07.2012 15:58:15 | RešHeNúnHe

dobrý **

08.07.2012 15:36:57 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí