ženy které neznám

ženy které neznám

Anotace: .

Spávám nahoře bez
Na dně sklenky
Jen tak
bez noční košile
Bez podprsenky
A víte co?
čekám,
Že ze mě strhne
Peřinu sám
Johny Walker
A on
Nikdy nepřijde
Vždy mě odhalí

Tanec
Střepů
na podlaze
a mezi nimi
si slunce
přijde hrát
na mravokárce
jsem žena
na dně sklenky
ženou nedopitá
Autor Art Brasi, 25.02.2005
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí