Taková ta realita

Taková ta realita

Anotace: ...

Jsem expert na hysterii,
teatrální gesta,
účinkem se činy míjí,
jsem tvá Jedna ze sta.

Sladce šeptáš moje jméno,
když si vzpomeneš,
tvým úsměvem přehlušeno
zní jak každá lež.
Autor trhla.marketka, 15.07.2012
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí