Nelehký život

Nelehký život

Anotace: To co teď prožívám

Nelehký život mám,
mnoho kopanců nejen do zad dostávám.
Je toho moc teď, co mě sráží k zemi,
nepřiblužuji se vůbec k nebi.

Všechno se mi vzdaluje
a taky více než jindy ubližuje.
Seběvedomí mám na bodu mínusu,
o prázdninách si neužívám luxusu.

Mám sice u sebe teď pár kamarádů,
snad spolu navštívíme i pár hradů.
Čeká mě sice ještě ve škole jedna zkouška,
snad mi kamarádi nastaví svá obětavá ouška.

Jsem za ně ráda,
můžu je označovat za pravého kamaráda.
Je jich sice více,
píchá mě z toho u srdce.

Lásku já neberu já ji i dávám,
a trošku se teď i boje vzdávám.
Kluky ztrácím a vím, že bojovat nebudu,
chvíli asi sama z kamarády pobudu.

Bude to asi na chvíli lepší,
bolesti u srdce budou aspoň menší.
Nezvětší se mi ty rány co už tam mám,
jsem ráda, že novou kamarádku Katku znám.

Také jsem ráda za moji spolužačku Zuzku,
dneska si půjdu asi koupit zmrzku.
Se Zuzkou mám v Havířově ještě Lenku,
těším se až s ní na louce roztáhnu zase deku.

Katku bych nepoznala díky fajn dívčině,
která nebydlí v Jičíně.
Bydlí v Ostravě a Ria se jmenuje,
trošku času mi taky věnuje.

Je kamarádů sice více,
ale tyhle mi přirostly k srdci nejvíce.
Děkuji za to vše tomu nahoře, bohem nenazývám,
ale dopřej mi už radost a štěstí to tě teď prosím a vyzývám.

Z pekla štěstí 2 - Máš-li s kým
http://www.youtube.com/watch?v=EhrA3GlmD0o

Anytime you need a Friend
http://www.youtube.com/watch?v=fNxXyKjiyoQ&feature=related
Autor Nikolka, 17.07.2012
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj styl básnění je takový... jak to jen říci, báječný, citlivý, procítěný. Velmi mne to zaujalo a těším se na tvé další příspěvky! Po přečtení několika básní mám pocit, že jsem na tom úplně stejně. Naprosto rozumím tvému splínu. Ahoj Marcel

25.10.2012 16:31:31 | nepřihlášený komentátor

Děkuji :) ony ty básničky píšu vždy, jak na mě přijde samota a tak a potřebuji získat lepší náladičku.

06.11.2012 09:26:57 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí