Ria a Katka

Ria a Katka

Anotace: O dvou skvělých slečnách

Znala jsem z předloňského silvestra jednu slečnu,
než vám tu básničku celou napíšu tak si na to hačnu.
Tato slečna se semnou začala bavit více,
až mi začal z toho bít orgán vyskytující se vedle plíce.

Zjistila jsem, že je to fajn holka,
možná má taky ráda jako já i Bolka a Lolka.
Má dobré srdíčko,
dostává pusinky od přítele na líčko.

Dobré vlastnosti ji životem provází,
nedostává se moc do nesnází.
Hodně mi dokázala psychicky pomoci,
příští rok má taky promoci.

Tato skvělá dívčina Ria mě nedávno seznámila s Katkou,
a teď je mou hodně dobrou kamarádkou.
Má sice svých problému dosti, ale já se jí snažím pomáhat,
ale teď i s učením mozkové závity namáhat.

Kačka mi taky pomohla již dosti,
až mě z toho píchá u srdce až v kosti.
Jsem jim oběma moc vděčná,
obě to jsou děvčata krásná a sličná.

Vážím si jich moc,
a děkuji za jejich pomoc.
Mám vás ráda moc holky,
snad se nedočkám od vás do zad nějaké kulky.

Neboj Kačko bude to už jen dobrý,
utvoříme spolu nějaký nápad chytrý.
Bude se nám dařit už jen fajn,
vše se stane lepší a bude to mít šmrnc a šajn.

Ps.: tahle hudby je přímo pro vás holky :) ;) i ostatní si ji doufám užijete.

Celeste Buckingham - RUN RUN RUN
http://www.youtube.com/watch?v=V8CQjV8vXJE

Tacabro - Tacatà - Tacata'
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IAsjjSkaWVc&NR=1
Autor Nikolka, 17.07.2012
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Katky jsou prostě nejlepší! :-)))

17.07.2012 22:08:20 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí