Negastro

Negastro

Anotace: 18.7.2012

Polojasno
oblačno
místy přeháňky
zápisky důchodce při pohledu z okna zamračí obočí a nevytáhne paty z domu
pochcaný počasí
taky nadává na politiku
a cejtí se starej
a špinavej
ať se radši trochu vyleje
jako já
pak mu všechno
začne dávat smysl
i když je to trochu zvrácená hra o smyslu
napsat nenapsat
zavolat nezavolat
vysrat se nevysrat
věci procházej žaludkem
stejně jako láska
měl jsem za úkol dosadit do příběhu další postavy
klišé a kýč už jsem sežral
smrt prošla důchodcem
a nést rakev mi stačilo
zbejvá mi láska
spolu s chlastem dává životu smysl
je to tak jednoduchý, až je to složitý
některý zážitky
přetrvaj přes vylitost
nemůžu ji dostat z hlavy
a přitom někdy stačí jen být
zvláštní
Autor animovaný medvídek Pů, 19.07.2012
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí