Milencům

Milencům

Anotace: ***

Milenci

Někdo zavěsil prasklou
žárovku do prostoru
začlo to šeptáním
jen my dva spolu...

Po zdech se plazila
denní dávka tmy
závěsy dusivé
lapaly všechny sny

sedíme sošně nad
vystydlým čajem
snad už půl století
oknem jaro letí

Za ním hned zima
podzim nevyjímaje
pár rukou vychladlých
a slané dva čaje...
Autor had, 26.07.2012
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba, Tanecnice, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí