V dešti

V dešti

Anotace: v dešti co je tak bosá....

V dešti stojí bosa,
čeká svou naději
vášně v ní spalují
pije slanou vodu své všednosti
najde ty hříchy z něžnosti
Do tváře se nespoutané kapky
tiše do očí smějí
jsou to jen zázraky...
Co dál do ní vstupuje
jen se jí dějí
ta krása končícího dne
z popela láska nevstane
co se to děje?..červený anděli
když krajiny mění se v stínech
co oči viděli
když světla zmizeli
na křídlech
noc co je tak bosá...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.07.2012
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí