Co včera bylo, dnes už není

Co včera bylo, dnes už není

Anotace: ..............

vstoupilas
do mého srdce
plná touhy milovat
rozhodla ses
chvíli zůstat
kus lásky své
mi věnovat

já za tebou
hned bránu zamkl
klíč v nenávratnu
rozpustil
a v kráse
dosud nepopsané
jsem s tebou
doušky štěstí pil

čas
jako by se zastavil
ty ptala ses
co bude dál
já překvapen byl
nevěděl jsem
tak o budoucnu
jsem ti lhal

další den
zas zeptala ses
jaký za branou
je svět
já odpověděl
není lepší
není tam
co závidět

čas rozběhl se
jako řeka
zběsile pádil
rokům vstříc
já sledoval
jak rozplýváš se
však neudělal
nic

jen prázdnota
mi v srdci zbyla
zármutkem
teď srdce plní
v slzách mých
vzpomínky kanou
co včera bylo
dnes už není
Autor James Libustka, 08.08.2012
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí