Neviem...

Neviem...

Anotace: len číham,čo z toho vylezie...

Stále som na hladine
dvere ešte dokážem otvoriť
poznám aj život pod hladinou
viem dvere aj zavrieť

Obloha môže byť jasná
a moja myseľ zamračená
zem pod nohami mi pláva
sny mi ožívajú

Začínam cítiť,
na čo som dávno zabudol
a neviem,čo so sebou
keď ma v spánku láskaš

Odpustíš mi?
Či už som zhorel...
Stále žijem,
vedľa TEBA...
Autor džemo, 22.08.2012
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo, hanele m., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí