Černá kapka

Černá kapka

Anotace: ...

Černá kapka krve
stéká po rtech dolů
proč nejsme spolu
Černá kapka vody
o pohár teď zvoní
proč svět jsou oni
Černá kapka havraní
barví hnědé vlasy
co z tebe (z)bude asi
Černá kapka záblesku
ostří meče bodá
kdo ruku podá
Černá kapka z duše
padá za úsvitu
do záře hematitu
Černá je hnědá zas
jak věku dlouhý čas
Autor Alien.v.v.s., 03.09.2012
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Juan Francesco de Faro, poeta, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemně smutná až tajemná

28.11.2012 20:32:36 | Robin Marnolli

Příjemně ponuré ..

03.09.2012 22:47:55 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí