Hvězdná noc

Hvězdná noc

Mihotavé stíny
kráčí
krajinou pustiny,
potichu, jen potichu...

Kráčí krajinou
lze ji nazvat pustá.
Jak lépe vyjádřit
všechny hrůzy města.

Hříšná žena,
láká do svého lůna.
Poté sténá,
při souloži, či při smrti?

O kus dál (ve tmě)
někdo vraždí.
Znetvořené tělo,
leží u zdi.

Malíř
líbá zelenou vílu.
V opojení
spatřil svoji mohylu.

Barvy i lidé
vytváří kontrast.
Při hvězdné noci
zažívají slast.

Mihotavé stíny
kráčí
krajinou pustiny,
potichu, jen potichu...
Autor Marek Blažíček, 06.09.2012
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí