Polo-Volo-Viny- 2

Polo-Volo-Viny- 2

Anotace: :-)))..z hlediska globálního aspektu, je zcela nerentabilní dále o tomto problému polemizovat.. :-)))

Sbírka: POLO-VOLO-VINY

Kola, kruhy, kotouče
..mami, kde bydlí Ježíšek?..
puntíky, kolotoče
..v nebi, miláčku..
ranou do středu
..aha..
ovál, placky, šišky
..to je tam, co jsou satelity a létají rakety?..
co je víc a co málo
co je něco a co nic
..no asi, zeptej se tatínka..
pohled horečnatého dechu
..pěkný rachot a nepořádek tam teda mají..
periskopem země-jádra
..a tatííí, kde je teda peklo?..
zří prevíta- neřáda
..neotravuj..
člověka
..asi pod zemí..
suplujícího moci-pána
..hmm..
ve zvonici světa- bijí
..to je divné, tam je přece ticho..
hluší střízlíci
..nech už toho..
aplikují program emancipace
..zapni si raději video..
s pravidelnou menstruací země
..a ve škole zeptej se..
zlatá bleška hrdě-tvrdě usazená
..řekne ti to učitelka..
v děravém kožichu bohéma
..ale..
zalátaná díra
..tatííí..mamííí..
vírou v boha i satana
..tak už ticho..
Autor isisleo, 12.01.2007
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, rozverná a nápaditá...líbí

24.01.2007 22:42:00 | Edo Tralipo

... jsou to dost dobrý volovinky ...

19.01.2007 12:46:00 | Marcella

...čekal jsem blábol ...ale teď jsem překvapený ...faq ...:) ...

15.01.2007 08:10:00 | WhiteSkull

Zajímavá a nápaditá báseň.Obsahem i formou.
Neřekla bych,že jsou to voloviny,ani na polo.
Líbí se mi.

13.01.2007 09:18:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí