Moc

Moc

Anotace: -

Moc, to je sedmička na kostce

Chceš ji na svojí straně

Moc, to je jediný porotce

Moc, ta má zbraně

 

Moc se dá koupit za moc

Nic nestojí za nic

Moc může i samo

Štěstí nadat do štěnic

 

Moc moci spílá, leze do zadnic

Zrozená, špinavá vyleze hlavou

Takže moc, anebo pořád nic?

Moc, to je dřina, štěstí zas podivný pavouk.

Autor Bolder, 14.09.2012
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, Anjesis, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se sedmičkou na kostce souhlasím, dobrý nápad! :)

14.09.2012 20:58:11 | Jan Voralberg

Především za tu "sedmičku na kostce" dávám tip!

14.09.2012 11:26:49 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí