Vítáme Vás

Vítáme Vás

Anotace: ....

Vítejte mezi námi
s úsměvem na tváři
inkoustem v kalamáři
v ruce s modrou propiskou
zapsáni jste do disku

Nemějte zbytečně strach
s dobrou náladou
změníme obavy v prach
správnou zásadou
že nikdo není zlý

Na lůžko ulehnete
pěkně si odpočinete
řešíme vaše problémy
pozveme bohémy
bez hluku zaléčíme

Veškeré neduhy
zmizejí za chvíli
uvidíte barvy duhy
opečují vás víly
oděné v šatu bílým


(A kdo tady bude zlobit
neplechy pouze robit
kapsy vzhůru obrátíme
drobný mu nevrátíme)


Váš nemocniční tým
přichystá vždycky šprým


Vítáme Vás
nelekejte se nás

Autor Kakuzu, 20.09.2012
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdyby jste náhodou zemřeli
nezoufejte
jste v bílé posteli
a pak šeptá bílý tým:
smůla pane
tohle není šprým:D

20.09.2012 12:39:33 | kočkopes

:D

20.09.2012 12:45:53 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí