Světlo

Světlo

Anotace: Název se nehodí, ale nic jiného mě nenapadlo :D

V hlavě neustálý zmatek mám,
vždyť mě znáš, tak posuď sám.
Avšak jedna myšlenka
ta neustále přetéká.
 
Myšlenka na tebe
mě drží mimo šílenství
dnešního, černého světa.
Myšlenka na tebe
mi cestu osvítí
a já kráčím k jasným hvězdám.
 
Ano, není lehké tě milovat.
Ty víš dobře, jaký jsi,
ale já chci vše překonat.
Já sama nejsem dokonalá,
a moc dobře to vím,
tak co nám brání,
kráčet spolu
v lásky šlépějích?
Autor Světlonosič, 20.09.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí