Andělská legie

Andělská legie

Anotace: pomalu se k tomu blíží, kdy lidstvo bude potrestáno za své hříchu. Buď už bohem a nebo všemohoucí přírodou

Na zemi nevládne harmonie
v nebesích dávno zavládl zmatek
smutný bůh si již neví rady
s prokletým lidským pokolením
jenž mu zabilo jeho syna
jediného před staletími

Došla jeho božská trpělivost
zapomněl na svojí dobročinnost
malé nicky zemské nechá peklu
bude se jen kochat jejich zmaru
než-li se zase obrátí k dobru
a odvrátí se zády k satanu

Na tuto pozemskou obrodu
na lásku v životu lidskému
životem v chudobě
návratem k přírodě
ochraně živého
k úctě a pokoře bez hoře

Již bude dohlížet
andělská legie
pějící na trubky
bojovné chorále

Autor Kakuzu, 21.09.2012
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí