Zápas

Zápas

Anotace: .....

Kdopak lásku ti vzal
potom svázal
jenom nenávist dal
pak smích i žal
říká sobě sám
vyber svoji  si pouť
potom po ní jdi dál

 

Ty chvíle vždy přijdou
na rozcestí
za tebe rozhodnou
malé já se  dělí
svojí hloupostí
mrzkým chtíčem
si to nepřiznáš
nejsem tak zlobivej
opilý smích zvítězí

 

Možná se tě budou ptát
kde jsi nechal svoje štěstí
řekneš , žes ho hledal sám
ať jdou hledat s tebou

 

Anděl s ďáblem zápasí
každý krátký den a sen
o každého z nás.
zlo v moci své tě zradí
nad propastí očistíš se
malé já silnější je

Autor Kakuzu, 23.09.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí