3 drobnůstky z babího léta 2012

3 drobnůstky z babího léta 2012

kamilková



(tahle drobnůstka se na rozdíl od těch dalších níže
rodila několik dnů nebo dokonce týdnů
na jedném z mých aktuálně oblíbených míst)



žlutý čaj
žlutý obrousek
i číšnik v žlutém tričku
heřmánkový
se žlutým medem
ulahodí
nejen mému bříšku

 


(píseň, co se mi u heřmánku chtě nechtě vynoří
http://www.youtube.com/watch?v=L2osmX_6RBA )

 


o breku

 

(vznikla v komentech na pismaku)

 

i ta nejhorší bouře
se jednou vylije
a zatím?
prostě breč - co to jde!

 

 


rozjařené kecy

 

(taky vznikla v komentech na pismaku)

 


byla jsem dnes na koncertu
a bylo mi moc fajn
člověk,
kterého jsem se hrozně bála
se na mně hezky smál

 

btw. vsadím se,
že hraješ
určitě skvěle
špatného herce
v božím divadle

 

promiň, mám dobrou náladu
a možná vůbec
nechceš číst
mé rozjařené kecy

 


Irie Revoltes - Merci
http://www.youtube.com/watch?v=bEPMI9dublM

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 24.09.2012
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné babí..dlouho jsem tě nečetl :)

24.09.2012 22:58:02 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí