Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Moc si tě vážím

Sedím si sama,zahalená tmou..
V ruce oříšky od tebe
Strašně daleko,přec s tebou
Snad taky koukáš na nebe


Snad pozoruješ hvězdu,co k zemi právě sletěla
Necháš si o mě v noci zdát?
Jak dostat tě z hlavy...to kdybych věděla
Raději půjdu zas sama spát


Ty obejmeš ženu,já chladnou peřinu
Každý to svoje,tak být to má
Myslím na tebe snad každou vteřinu
V tvých očích navždy ztracená...
Autor Rootness, 27.09.2012
Přečteno 491x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, VIOXX, Isquieasuus, Sýkorka07, Eru Alonnar, Robin Marnolli, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět moc pěkné a výstižné...

11.05.2014 22:43:04 | VIOXX

pěkně napsané. líbilo.RM.

20.12.2012 19:39:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí