Citová prostitutka

Citová prostitutka

Anotace: Jak se pozná přetvářka?

 

Nejsem tvoje nudná hračka,

už mám zuby, víš?

Nenechám se využívat,

naposledy ty mě zříš!

 

Nejsem panna z porcelánu,

oheň bolest sežehne.

Nechtěj slyšet svoje slova,

pravda ty lži doběhne!

 

Nejsem tvoje něžná víla,

s mocí měnit drogy v lék.

Neměj starost o svou pověst,

šaty své jsi dávno svlék.

 

Nejsem štkavé dřevo v ohni,

ani kotě v rukou zlých.

Ty jsi voják s prázdným kvérem,

ty jsi hračkou citů mých.

 

Autor Cizí neštěstí, 30.09.2012
Přečteno 821x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo se mi to.

12.11.2012 21:15:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí