Lidská

Lidská

Anotace: Každý má tu chvíli kdy nevěří komukoliv...

Důvody proč si přát

Můžem si stále lhát

S každým slovem odejít

Jen o malý kousek dál

Vzájemnou víru nenajit

Proč jsem si něco přál

 

Opouštět věci staronové

Hlavně ty nesmyslné

To co jsme byly my

Ještě před malou chvílí

Zbyly jenom ty sny

Jsme lidé, ti se mýlí

 

Avšak zle myšlenky padi

K špatnym věcem navadi

A ja se snažím ze všech sil

Poslat je kamsi do nikam

I kdybych opět hříchy smyl

Pořád do té tmy utíkám

Autor Rejpálek, 04.10.2012
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí