z vod na té...

z vod na té...

Anotace: ...

obloha byla
nemilosrdně modrá
a zatímco cihly se pekly
na sluneční plotně
ona s tichým šploucháním vstala
tak čistá
že víc být nemohla…

upírala pohled
někam do nicoty
co se po jisté chvíli obalila
mou podobenkou
i když jsem trávil
prakticky celý život tím
stát se neviditelným…

voda se rozdvojila
některá ji stékala po nohou
jiná postávala
v krůpějích na ňadrech
a ona
černá jako inkoust sépie
přemýšlela nad otázkou
kterou by radši odeptala
a raději by se celý den vznášela
a jedla vychlazené ovoce…

pověz mi příteli
proč se lidé věnují smrti
s takovou pozorností?

Milá Pibnaah
nejspíš je to výnosnou iluzí
jejího nedostatku...
Autor enigman, 08.10.2012
Přečteno 432x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, bejbyyyy, Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, Květka Š., Avola, Sarah, poeta, BlackTangerine, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by...

13.07.2017 00:49:33 | zelená víla

Pohladila z vod...

08.10.2012 05:26:49 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí