dostavníkem mraků...

dostavníkem mraků...

Anotace: ...

zastihl jsem se
v temné zeleni mechu
v hloubce lesa
za soumraku
těsně předtím
než odumře poslední světlo…

vím
zvedl jsem se
často příliš vysoko
miloval příliš tvrdě
odvážil se příliš mnoho
proplul útesy pekla
mrtvým mořem
prozkoumával bezednou temnotu
co hasila světlo a radost
a ve snaze uchopit tě
sáhl příliš daleko…

letní lásky se rozplynuly
jako letní sněhy
z těla vykrvácel žár
a zas rád hostím chlad
protože vím
že ty zimní zůstanou navždy…

tak
dík za všechno má Teosinte
co děláš v časech
když máš volno
za pomoc porozumět
za kdykoliv…
Autor enigman, 10.10.2012
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: jima, Aťan, Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, Sarah, BlackTangerine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Největší ST ...mám zimu na rukou..o))

10.10.2012 10:28:30 | střelkyně1

Stojí více než za jedno přečtení... ++

10.10.2012 08:22:43 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí