Obraz s blátem a tma v sametu.

Obraz s blátem a tma v sametu.

Anotace: Omámená, nesmysluplná smysluplnost. Bezcenný křik. Bodejte.

Sbírka: Ozvěny nočního ticha

Propadám se do černočerného plátna,

polapen přítulným chtíčem,

pozorován vlastním obrazem,

s tělem umazaným od bláta.

 

Letím hlavou vzhůru,

směrem dolů,

okouzlen časem,

polapen jasem.

 

Oslněn krásou ničeho,

potěšen odporností všech,

z úst jim jde,

hlas, beroucí můj dech.

 

Cítím se ztracen,

sám,

a zároveň vládcem,

myšlenkových krás.

 

Jsem skála co stojí,

bez doteku,

uvnitř vykutaná,

jen tma v sametu.

 

Naháním si strach,

tím co myslí,

uvnitř, v hlavě,

klid, stesk kvílící.

 

Kýčovitý originál,

a mrtvý cit,

to co jsem dal,

na papír vyrýt.

 

Mrak barvy pouliční štětky,

překryl mrak barvy nebe,

tam uvnitř lebky,

vše se mele, přes sebe.

Autor P.T., 14.10.2012
Přečteno 453x
Tipy 14
Poslední tipující: AtotheZ, Anjesis, Do Ga, Lenka Krásnodvorská, Prinzeschen, poeta, Kett, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně mě zaujala, ST

21.10.2012 21:01:45 | Anjesis

Silná.

14.10.2012 15:57:22 | Lilien

parádní mela

14.10.2012 15:43:56 | Do Ga

Tak ta se mi líbí ještě víc :-) wau..

14.10.2012 08:03:27 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí