Padla rosa

Padla rosa

Anotace: ..................

v lukách
kde že víly byly
tam pominul již
divý rej
slova prázdná
roztříštily
touhu v beznaděj

padla rosa
prostá perel
naplnila misky vah
smutek těžký
jako kámen
zvolna kanul
po řasách

v květu růže
vůně čpící
všude kolem
trnů břit
poslední
jenž hrdost třímá
odmítá však
ustoupit

v lukách
kde že víly byly
vítězství
tak hořce chutná
krále z trůnu sesadili
soustrast
kde že
není nutná
Autor James Libustka, 16.10.2012
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: Anjesis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, divoska_jaja, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi, ST.

17.10.2012 15:25:54 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí