Vytlučené nebe

Vytlučené nebe

Anotace: ***

Nebe je vytlučené jak na podzim

a tiše metronom ze sta zim

Odbíjí další „Óm“

 

Svět je dnes  překroucený

Voláš „Jirko“  otáčí se ženy

Jako by jaro byl jen

prášek k uklidnění

 

Jako by i zima byla jen

Víla co se prodává

V chladných kádích

S “rybama“

 

Zbavení života 20 korun

Po nás potopa do čaje rum

Oka síťovek jsou slepá

 

…u nosu se nechutně vystavuje kapka na odiv podobna rybímu oku…

Autor had, 18.10.2012
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí