Temnotě

Temnotě

Anotace: popadla mě "menší depka" :D

Temnotě již navždy se oddávám,
nejsem sám přec jsem tak sám.
Osud si se mnou pořád jen hrál,
a nepřestane, hraje si dál.
Dny už pouze volně plynou,
sny mě už nikam neženou.
Už nikdy nebudu vzpomínat,
budu jen klidně umírat.
Nebudu vnímat svět a dění,
nepůjdu spát a nepřijde snění.
Budu dál jen lehce bdít,
když světlo bude chtít přijít,
uteču, před ním se schovám,
budu jen já, jen já sám.
A když do mých očí, vlijí se slzy,
dlaní je setřu, zarazím je brzy,
pak ulehnu ve svůj stinný kout,
a nedovolím srdci procitnout.
Nehodlám již nesmyslně toužit,
budu již pouze temnotou bloudit.
Autor Damir666, 30.10.2012
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí