Tanec je zbraň

Tanec je zbraň

Anotace: Každý máme svojí zbraň, díky jejíž pomoci, jsme schopni zvládat životní překážky ;))

Tanec byl jeho život,
Nesplněný sen,
Zbraň, jež mu pomáhala,
Přežít každý den.

Chtěl jen, dosáhnou vyššího levelu,
Dostat se kousek výš,
Jenže přišla strašná rána
A on padal už jen níž.

Odešla mu rodina,
Přišel vyhazov ze školy,
Skončil na špinavé ulici
A kámoši ho zklamali.

Neměl žádný peníze,
Netušil kam jít,
Ani žádnou dívku,
Se kterou by mohl být.

Začal jeho největší boj,
S každým novým dnem se pral,
Byla to těžká životní zkouška,
Kdy osud si s ním hrál.

Nebyla to pohoda,
Ani žádná sranda,
Zřejmě nikdy nečekal,
Že mu to život takhle nandá.

Jenže on se nevzdal,
Postavil se zpátky na vlastní nohy,
Začal znovu tancovat
A vyrovnávat body.

Nebylo to snadný,
Ale on to zvládnul,
Dokázal se sebrat,
I když dost hluboko spadnul.

Tanec je jeho život
A on splnil si svůj sen,
Tanec je jeho zbraň,
Díky které přežívá každý den.
Autor Nikdo_, 30.10.2012
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se přestat snažit rýmovat a bude to fajn ;)

19.11.2012 22:29:57 | Brumbál

nesedí mi tam rytmus, příběh dobrý, jen by si zaloužil více "zbásnit."

19.11.2012 22:25:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí