léčím

léčím

Léčím své srdce
popraskané z jizev zim
zda vyléčím ho
netuším

 

Jak lehce zapomínám
na lekce a cvičení
místo šesti ctností
sužuje mě
nevděk, pýcha,
lhostejno nepochopení,

zbabělost ba i neodpuštění
necnostem se u mě zelení

 

Ale nevadí to - jdeme dál,
snas bys to teď nevzdávala nebo vzdal?

 

Pojď - na nohy si pomohu
zkus zda dáš ještě jednou

nohu před nohu,
ještě krok a ještě pár
a podívej
už jsi zase o kus dál

 

A zkusím si zase
svou mantru ctností
zopakovat trochu jinak:

 

Odpouštím si,
děkuji si i se klaním,
s pochopením soucitím
s odvahou přiznat si
žes byla na sebe zas zlou

 

No tak běž
a zažeň smutek
třebars slovíčkovou hrou

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 30.10.2012
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovní šarády jsou prima...

31.10.2012 10:19:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí