Boj o udržení přijatelné váhy úspěšně vzdán

Boj o udržení přijatelné váhy úspěšně vzdán

Anotace: .

zchladla sádla
našich sportů
rozcviček
a kradmých dortů

Power Yoga Academy
inlajny, ven nechce se mi
počítání kalorií
v potravinách zrádných zmijí

večer tři cykly ve fitku
proč tak funíš dobytku
pak ještě půlhodina na orbitreku doma
než přijde osvobozující spánkové koma

kachna knedlík zelí
štrůdl palačinky tvarohový koláč naší babičky
zabijačka biftek šunka zvěřina
nebo radši dieta z krabičky?
Autor CORONATION, 01.11.2012
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Robin Marnolli, Miriska, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí