Panna a Drak

Panna a Drak

Anotace: o jedné moc silné lásce

Panna svým hlasem draka k sobě vábí
a drak ji svým pohledem pomalu svádí.
Svádí ji tajemnou touhou - touhou být věčně v objetí její vášně
když oni dva jsou spolu, chovají se hrozně zvláštně.

Navzájem se doplňují a jeden o druhého se hrozně bojí,
i když jsou každý odjinud - jejich láska k sobě je srdcem pojí.
Panna se stala nedílnou součástí života jeho,
stala se znich jedna duše - jedno tělo!

Bez přítomnosti své panny se drak trápí smutkem,
pro pannu je jeho čistá láska tím největším skutkem.
Největším skutkem draka je, že svou pannu v srdci má a měl,
tajemnství již není žádné, že tou pannou se stala žena jménem EL.

Panna již bez svého draka nemůže být,
trápí se, když ho nemůže vedle sebe mít.
Nepřekonatelnou a nesmrtelnou lásku ve svých srdcích stále mají
a svá tajemství jenom oni dva znají.

Jejich čistá láska je pevná jako skála,
takovou lásku pozná jenom jeden z mála.
Jejich neskutečná láska je pevná jako pěst,
jméno draka - Janko - jest.
Autor Nanýsek, 02.11.2012
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí