Chci!

Chci!

Anotace: Ty jsi součástí života mého, já bez tebe nedokáži být, já chci vstoupit do srdce...

Ty jsi součástí života mého,
já bez tebe nedokáži být,
já chci vstoupit do srdce tvého,
chci Tě neustále vedle sebe mít.

Ty jsi mě naučil žít,
máš o mě i strach,
já naučila se čistou vodu pít,
nechci aby po nás zbyl jen prach.

Chci Tě vidět každý den
a chci Tě každý den líbat,
nechci, aby to byl všechno jenom sen
a nechci o tom jenom v noci snívat.

Chci s tebou po zbytek svého života být
a prožívat s tebou všechny naše sny,
chci s tebou hezké děti mít
a těšit se na všechny naše společné dny.
Autor Nanýsek, 04.11.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas mi trochu zadrhne, jinak fajnová.

13.11.2012 10:37:57 | Robin Marnolli

Moc hezká, zamilovaná..hodně štěstí.-)

04.11.2012 12:50:34 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí