Putujem

Putujem

Anotace: ...

Dnes idem svojou cestou

stovky kilometrov od šťastných rán

a preplakaných nocí

iba blázon to pochopí

 

odstrčené myšlienky sú späť

krvácajúce rany leukoplast zastavil

na chvíľu

 

S Martonovými básňami putujem za cieľom,

ktorý nepozná nik

 

snažím sa nájsť 

seba

teba

stratené mince

a zatratený svet

 

snaha však už stojí za hovno

kým niečo nezískaš

ja som nezískala nič

 

jedine tak náskok sto kilometrov

Autor maliska, 06.11.2012
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blázen chápe...

08.11.2012 11:37:18 | enigman

krásny svet bláznov

11.11.2012 17:34:59 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí